Επώνυμοι που κατέφυγαν στη χειρουργική.

Diego Armando Maradona: Μετά την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 1996, ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξέπληξε για άλλη μια φορά τον κόσμο με την αχαλίνωτη κραιπάλη και την ταχύτατη φθορά του. Μετά το καρδιακό επεισόδιο του 2003, κατέφυγε στη χειρουργική για να περισώσει ότι έμεινε. Ann Wilson: Αμερικανίδα τραγουδίστρια και φλαουτίστρια του μουσικού συγκροτήματος Heart.

Carnie Wilson: Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και τραγουδίστρια της μουσικής μπάντας Wilson Phillips. John Popper: Ιδρυτικό μέλος και frontman του μουσικού συγκροτήματος Blues Traveler.

Al Roker: Εκφωνητής της Αμερικανικής τηλεόρασης, γνωστός από τις καιρικές προγνώσεις του NBC's Today show. David Lange: Νεο Ζηλανδός πολιτικός. Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας από το 1984-1989

Jerrold Lewis Nadler: Αμερικανός πολιτικός της New York City. Μέλος του Δημοκρατικού κόμματος. John D. Hayworth Jr: Αμερικανός πολιτικός, εκπρόσωπος του 5ου διαμερίσματος της πολιτείας Arizona.

Sharon Osbourne: Βρεττανίδα μουσικός παραγωγός και προσωπικότητα της Βρεττανικής τηλεόρασης. Η ακαταμάχητη βουλιμία την οδήγησε στο χειρουργείο. Mark Evanier: Αμερικανός συγγραφέας.

© 2003-2006 goMED Ltd. All rights reserved.