Δήλωση ατομικών δικαιωμάτων χρήστη διαδικτύου.

 
Συλλογή προσωπικών πληροφοριών


Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο μας και σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε. Θα θέλαμε να σας βεβαιώσουμε ότι όσο περιηγείστε στις ιστοσελίδες μας δεν συλλέγονται κανενός είδους προσωπικές πληροφορίες. Σας διαβεβαιώνουμε επίσης ότι στην περίπτωση κατά την οποία δοθούν από σάς ηθελημένα κάποιες προσωπικές πληροφορίες, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνουν αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης. Με τον όρο "προσωπικές πληροφορίες" εννοούμε πληροφορίες οι οποίες αφορούν συγκεκριμένα φυσικά πρόσωπα όπως το όνομα, η διεύθυνση, το τηλεφωνικό νούμερο. Πληροφορίες τέτοιου είδους απαγορεύεται να αποτελέσουν αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης χωρίς την άδεια των ενδιαφερομένων. Το αντίθετο αποτελεί παραβίαση και προσβολή των ατομικών σας δικαιωμάτων.

 

 

Επικοινωνία


Λόγω του ενημερωτικού και επιστημονικού χαρακτήρα της ιστοσελίδας μας επιθυμούμε την επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών μεσω του Internet. Μέσα από τις ιστοσελίδες μας σας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας, να υποβάλλετε ερωτήματα ή ακόμη και να κάνετε κάποιες εισηγήσεις που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της παρουσίας μας στο διαδίκτυο. Στα ερωτήματά σας θα απαντήσουν οι συνεργάτες μας, το συντομότερο. Σας παρακαλούμε επίσης να λάβετε υπόψη ότι το e-mail όπως και κάθε μορφή μη κωδικοποιημένης γραπτής επικοινωνίας μεσω Internet είναι προσπελάσιμη από κακόβουλους χρήστες που είναι γνώστες της τεχνολογίας (Hackers). Η ιστοσελίδα μας δε φέρει καμία ευθύνη για τη διαρροή προσωπικών ή εμπιστευτικών πληροφοριών που διακινούνται με τη μορφή e-mail. Αν θέλετε να αποφεύγετε ανάλογα συμβάματα, αποφεύγετε να κοινοποιείτε εμπιστευτικά ή προσωπικά σας στοιχεία μεσω e-mail. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, προτιμείστε την τηλεφωνική επικοινωνία.

 

 

Τεχνολογία "Cookies"


Οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν σήμερα την τεχνολογία “cookies” για συλλογή ορισμένων πληροφοριών που συνήθως δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των προσωπικών δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν αφορούν τα ατομικά σας στοιχεία, αλλά ορισμένες συνήθειές όπως τη συχνότητα με την οποία επισκέπτεστε συγκεκριμένους δικτυακούς τόπους. Οι πληροφορίες αυτές είναι χρήσιμες γιατί βοηθούν στη βελτίωση των ιστοσελίδων και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών με τελικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. 
Τα περισσότερα προγράμματα πλοήγησης του Internet υποστηρίζουν αυτή την τεχνολογία, σας δίνουν όμως τη δυνατότητα να την απενεργοποιήσετε εφ' όσον το επιθυμείτε.

 

 

Links από και προς άλλους δικτυακούς τόπους


Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτού του δικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της PROMEDICA ΕΠΕ. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του κειμένου ή μέρους αυτού σε άλλους δικτυακούς τόπους χωρίς την άδειά μας. Επιτρέπεται όμως η ελεύθερη δημιουργία links (δεσμών) προς τις σελίδες μας. Η δημιουργία links είναι μια πολύ διαδεδομένη ελεύθερη διαδικασία στο διαδίκτυο. 

 

Back to Top

 

 

© 2003-2005 PROMEDICA Ltd. All rights reserved.